01:58 Siyaset

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, katıldığı yayında genel başkanlık görevinden ayrılacağını açıkladı. Ekim öncesi olağanüstü kongreye gidileceğini söyleyen Karamolloğlu, “Artık sağlığım bu görevi yerine getirmeme izin vermiyor" dedi.

01:56 Siyaset

AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş, Osman Kavala'nın yeniden yargılanma talebini eleştirenlere, “Osman Kavala’nın yeniden yargılanmasına kim neden karşı çıkıyor?” diye tepki gösterdi.

01:40 Güncel

Görevden çekme işlemi, Kabine değişikliği iddialarının yeniden gündeme gelmesine sebep oldu

01:08 Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: “Nahoş bir olayla karşı karşıya kalmaması adına, kendisinin talebi üzerine istediği başka bir okulda görevlendirildi. Bu ne bir açığa almadır ne de bir sürgündür.”

00:14 Spor

Amedspor, 12 yıldır özlemini çektiği şampiyonluğa kavuşmak üzere. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Barikat Taraftar Grubu Sözcüsü Hidayet Akboğa ve Amedspor taraftarları maç öncesi konuştu.

00:05 Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 2,5 saat sürdü.

6 saat önce Güncel

Şemrex'te işlediği cinayetin ardından yakalanıp serbest bırakılan korucu Velat Özkan, 4 yıl sonra evinde yakalanarak tutuklandı.

10 saat önce Edremit

Sistematik işkenceyle Fatma Uğur'u katleden tutuklu fail Şükrü Kaçak’ın yargılandığı duruşma 27 Haziran’a ertelendi.

10 saat önce Van Haberleri

Dünya Basın Özgürlüğü Gününe dair Wan’da yapılan kitlesel açıklamada, tüm baskılara rağmen özgür basının hakikati haykırmayı sürdüreceği mesajı verilerek, tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması istendi.

11 saat önce İnsan Hakları

Emine Şenyaşar’a destek ziyaretinde bulunan DEM Parti Wan Milletvekili Sinan Çiftyürek, “Kürt halkı ve Türkiye halkları için direniyorlar. Bu direnişe ortak olalım” çağrısında bulundu.