Söylediği oyun havaları gönüllerde taht kuran ve bir dönemin kasetleri en çok satılan şarkıcısı Ankaralı Turgut’tan kötü haber geldi. Turgut Karataş’ın kızı, babasının hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses yoğun bakıma alındı! Kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses yoğun bakıma alındı!

Ankaralı Turgut’un kızı, babasının hasta yatağındaki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerinden dua istedi.

KOAH OLMUŞTU
Turgut Karataş’ın kızı Eylem Boran, babasının sağlık durumunun iyi olmadığını belirterek “Maalesef akciğer kanseri teşhisi konuldu. Karaciğere de sıçramış. Pazartesi son tahlil sonuçlarına göre kemoterapi ve akıllı ilaç tedavisine başlanacak. Herkesten dua istiyoruz” dedi.

Daha önce de (2017) hastaneye kaldırılan Ankaralı Turgut için o dönem KOAH tanısı konmuştu. “KOAH için Akciğer kanserinin kardeşi diyorlar henüz tam bilgim yok. Şu an hastanede yatıyorum” şeklinde açıklama yapmıştı.

ANKARALI TURGUT KİMDİR?
1963 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Turgut Karataş’tır. Roman kökenli olan Karataş, Yöresel Halk müziği ve Arabesk alt yapısına sahip eğlenceli tarzda müzik yapmaktaydı. Ankaralı Turgut kariyerinde müzisyenlik, söz yazarlığı ve oyunculuk da yaptı.

FİLMOGRAFİ
Omuz Omuza (2004)
Dumanlı Yol
Reyting Hamdi (1995-2007)
Olacak O Kadar

ALBÜMLERİ
Benim Adım Ankaralı Turgut
Yakalarsam Tık Tık (1998)
Ver Deyom Vermeyon
Var Yemez Amca
Sıra Sende
Pop Müzik Moda Turgut’ça
Para
Oturak Alemi
İsyanım Var
Hüp Düt & Dabi Dabi (2002)
Hop Dedik
Dazır Duzur & Yapmazdın & Kaynana
Dah Diri Dom
Best Of
Bak Hele
Arabası Var
Sen Gittikten Sonra
Yalaka Para
Bay Bay Sakir Sakir
Beni Görmek için Gelme (2008)
Kaymak Lazım (2010)
Son Nokta