Erciş Belediyesi'nden hizmet atağı: 28 mahalle kilitli parke taşı ile kaplanacak Erciş Belediyesi'nden hizmet atağı: 28 mahalle kilitli parke taşı ile kaplanacak
HABER  MERKEZİ
www.haberercis.com

Sabah saatlerinde uçakla Van Ferit Melen Havalimanına gelen Bakan Soylu, Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı, Akp’li millet vekilleri, Akp Van İl Başkanı ve, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe tarafından karşılandı.

Havalimanının VIP Salonunda bir süre dinlenen. Soylu, daha sonra Akp’nin Seçim Bürosunun açılışını yapmak üzere Van’ın Erciş ilçesine geldi.

2011’de yaşanan depremden sonra kaderine terk edilen toparlanamayan sadece 2016 yılı içerisinde nüfusundan 4 bin 600 göç veren ilçede konusan bakan soylu Ercişin yaşamış olduğu genel sorunların hiç birine  değinmezken ülke siyasetinin geldiği noktayı  ve 15 temmuz darbe girişimini sık sık ilçe halkına anlatarak Ercişlilerden evet oyu istedi.

Erciş’teki işsizlik sorunu ve  esnafın yaşamış olduğu ekonomik sıkıntıları görmezden gelen soylu akp’nin batıdaki yapmış olduğu yatırımları ilçe halkına uzun uzun anlattı. Bakan soylu 8 yıldır tamamlanamayan ilçede yılan hikayesine dönen Erciş Devlet Hastanesinin ise 4 ay sonra açılaçağını ilçe halkına müjdeleyip konuşmasının sonunda ise hatırlatılması üzerine 5 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümün başlatılacağını söyledi. Soylu Akp seçim bürosunun açılışını 500 civarındaki partili ile açtıktan sonra ilçeden ayrıldı.