HABER MERKEZİ / ERHAN AKBAŞ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erciş İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Feridun Ünal, güven tazeleyerek 2. kez CHP Erciş İlçe Başkanlığı'na seçildi. 

Atakan Çelik Ticaret Merkezinde bulunan ilçe binasında yapılan olağan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan Başkanlığı'nın CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu’nun yaptığı kongrede, faaliyet raporları okunarak üyeler tarafından ibra edildi.

Erciş Belediyesi'nden hizmet atağı: 28 mahalle kilitli parke taşı ile kaplanacak Erciş Belediyesi'nden hizmet atağı: 28 mahalle kilitli parke taşı ile kaplanacak

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek başkan adayının bulunduğu seçimlerde 60 delegenin tamamı oy kullandı. Seçimde kullanılan tüm oyları alan Feridun Ünal güven tazeleyerek 2. kez CHP Erciş İlçe Başkanlığı'na yeniden seçildi. Yapılan seçim sonucu Yönetim Kurulu üyeliklerine;

Abdurahman Işık, Adnan Aladağ, Ahmet Aksu, Aydın Duman, Çetin Güngör, Fatma Bedir, Hüseyin Toprak, İhsan Güren, İsmail Gül, Kasım Güler, Kemal Güler, Seyyithan Sevinç, Uğur Çelebi, Vedat Akbaş, Vedat Yüzbaşıoğlu ile Y. İzzettin kılıç getirildiler. Seçimlerde ayrıca, İl Kongre Delegeliklerine Feridun Ünal, Çetin Güngör, Sinan Ünal, Uğur Çelebi ile Vedat Akbaş seçildi.

Seçimlerin ardından, üyelere hitap eden bir teşekkür konuşması yapan CHP Erciş İlçe Başkanı Feridun Ünal, yeniden göreve seçilme onur ve gururunu yaşadığını belirtti. Başkan Ünal, yeni yönetimiyle birlikte partisine ve Erciş’e hizmet ederek, mücadelesini sürdüreceğini söyledi. 

Kongreye CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, CHP Van İl Yönetim Kurulu üyeleri  katıldı.