Erciş Belediyesi, 13 yıldır ödenmeyen deprem tazminatlarını ödemeye başladı Erciş Belediyesi, 13 yıldır ödenmeyen deprem tazminatlarını ödemeye başladı

Erciş ilçe Belediyesi Eş Başkan'ın Yıldız Çetin Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak tüm yurttaşların bayramını kutladı.

Bayramlarda, barışın hoşgörünün, dayanışmanın ve dostlukların pekiştiğine dikkat çeken Eş Başkan Çetin “11 Ayın sultanı olan Ramazan ayı boyunca Belediye iftar çadırında zaman buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelerek paylaşımcı ve dayanışmacı ruha uygun bir ortamda iftarımızı açtık halkımızla birlikte olduk, ay boyunca halkımızdan gördüğümüz memnuniyet, bizleri çok memnun etti. Bayramlar toplumsal birlikteliğin sağlandığı, değerlerin anımsandığı, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, karşılıklı saygı ve sevginin esirgenmediği, barış ve kardeşliğin yaşandığı günlerdir. Ramazan Bayramı’nın bütün insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesini diliyorum, savaşsız, sömürüsüz bir dünyada, tüm insanların barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşamasını diliyorum. Bu vesileyle başta Erciş halkı olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor. Bayram’ın tüm insanlığa; mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum."