Haber: Erhan Akbaş

Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belirlediği plan ve program kapsamında, ilçe merkezi ve kırsal ayırımı yapmaksızın ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde kaldırım yenileme ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ekran Resmi 2024 07 12 02.14.40

"TALEPLERE HIZLICA CEVAP OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

İlçe genelinde onarım ihtiyacı duyulan bölgelerde yurttaşların taleplerini değerlendirmeye aldıklarını belirten Erciş Belediyesi Eşbaşkanları Güler Temel ve Baran Bilici çalışmalara ilişkin yapmış oldukları açıklamada; ”Kullanıma bağlı olarak zamanla bozulan yol ve kaldırımları ekiplerimiz hızlı bir şekilde tamir ediyor. Kilit parke taşı bozulan yol ve kaldırımlar yenileri ile değiştiriliyor. Belediye olarak halkımızdan gelen taleplere hızılıca cevap olmak için aralıksız olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz dediler.

Kısa bir süre içerisinde bozuk olan yollarda asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden eşbaşkanlar İlçede ulaşımı rahatlatmak ve halkımızın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatlarını kısa bir süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız dediler.

Van-Erciş karayolu üzerinde trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı Van-Erciş karayolu üzerinde trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı