Erciş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, başta ilçe merkezi olmak üzere şehrin çeşitli noktalarıda yeraltı çöp konteyner sistemini hayata geçirmeye başladı.vİlçede daha hijyenik ve modern bir çöp toplama sistemi oluşturmak, yurttaşların sağlığını korumak, koku ve görüntü kirliliğini engellemek isteyen Erciş Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü, kentsel dönüşüm çevresi, Sebze hali içi, Çelebibağı durağı, Devlet Hastanesi içi, Sanayi sitesi ve Van yolu caddesine yeni tip yeraltı çöp konteynır sistemlerini hizmete sokmaya başladı.

İlçenin 13 farklı noktasında yeraltına uygulanacak olan sistemle, evsel ve gıda kaynaklı atıklar en hijyenik biçimde toplanıp izole edilecek. Bakteri ve sinek üremelerinin de önüne geçilecek çalışma sayesinde sıcak hava ile birlikte oluşan kötü koku ve rahatsız edici görüntüler ortadan kaldırılacak.Tek bir sisteminin, 3 bin litre sıkıştırılmış depolama kapasitesine sahip olduğu ünite sayesinde, çöp nakil araçları da daha az sefer yapacak.

Erciş Belediyesi, kayyım döneminde çift maaş alan 3 isim hakkında işlem başlattı Erciş Belediyesi, kayyım döneminde çift maaş alan 3 isim hakkında işlem başlattı