HABER MERKEZİ - ERHAN AKBAŞ Van’ın Erciş İlçesi’ne bağlı Çobandüzü (Hespenek) ilkokulu öğrencilerine Karne hediyesi olarak hayırsever iş adamı Emre Eren tarafından kışlık ayakkabı ve bot yardımında bulunuldu.

Van-Erciş karayolu üzerinde trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı Van-Erciş karayolu üzerinde trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

İş hayatını İstanbul’da sürdüren Ercişli işadamı Emre Eren, doğup büyüdüğü ve ilkokulu okuduğu Çobandüzü (Hespenek) köyü ilköğretim okulu öğrencilerine kışlık ayakkabı ve bot yardımında bulundu.

Okulda düzenlenen yardım dağıtımında 80 öğrenciye kışlık ayakkabı ve botlar dağıtıldı.

Yardım töreninde konuşan İş Adamı Emre Eren “ Öğrencilerin eğitim ve öğretiminin ülke geleceği açısından çok önemli olduğunu bunun içinde herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi. Bu tarz yardım ve desteklerin daima süreceğini dile getiren işadamı, Emre Eren ilçe dışında yaşayan diğer iş adamlarına da çağrıda bulunarak doğup büyüdükleri yerleri unutmayıp ellerinden gelen her türlü desteği vermelidirler" dedi.

Okul yönetimi ise hayırsever iş adamı Emre Eren’in ilkokulunu okuduğu Çobandüzü (Hespenek) köyü ilköğretim okulu öğrencileri için gönderdiği 80 adet kışlık ayakkabı ve bot yardımı için kendisine teşekkür ettiler.