Erciş Belediyesi'nin Türkçe-Kürtçe Tabelası Yenilendi Erciş Belediyesi'nin Türkçe-Kürtçe Tabelası Yenilendi
HABER MERKEZİ / ERHAN AKBAŞ
www.haberercis.com

Van'ın Erciş ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan TEOG sınavına giren  Türkiye' genelinde başarı elde eden 20 öğrenci çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Cumhuriyet ilk öğretim okulunda öğrencilerin bu başarılarını ödüllendirmek için tören düzenlendi. Okul binasında gerçekleştirilen ödül törenine okul aile birliği yönetimi,öğrenci velileri,öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Tarkan Elbir Cumhuriyet ilköğretim okulu olarak eğitim ve öğretimde başarı çıtasını her zaman yüksekte tuttuklarını söyledi. İyi örnekleri kendilerine rehber edindiklerini kaydeden Elbir, öğrenciler ile işbirliği içerisinde olduklarını ürettiğimiz motivasyondan azami derecede faydalanarak doğruları uygulamaya çalışacağız” diye konuştu. Veliler, öğretmenler ve öğrenciler ile işbirliği içerisinde başarıya hedeflendiklerini belirten Elbir, “Cumhuriyet okulu olarak ana sınıfından 8’inci sınıfa kadar başarı merdivenlerinin eller cepte tırmanılamayacağını bilinci içerisinde hareket ederek çalışmayı esas aldık. Neticede geride bıraktığımız yıllarda altına imza attığımız onlarca yerel ve ulusal başarılar elde ettik.Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından TEOG’da 120 sorunun tamamını doğru yaparak Türkiye birincisi olan Hamza Bahat Işık, Çeyrek altınla ödüllendirilirken diğer başarılı öğrenciler ise 100'₺ para ödülü ve kol saati ile ödüllendirildiler.

Okul Müdürü Tarkan Elbir; Okul velilerinden 15 Adet You Watch Saat hediye eden Erkan Kalkan'a Çeyrek altın ve Para ödülü veren Zeki Zortul'a 
Alınteri ve göznuru döken başta sevgili öğrencilerime ve ailelerine eğitim emekçisi babayiğit idarecilerime, kahraman öğretmenlerime, herzaman destek olan Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkan Ve üyelerine ve emeği geçen tüm velilerimle, emekleri parayla ölçülemeyecek kadar çok olan hizmetlilerime ve camiamıza teşekkürlerini sunarak.

Cumhuriyet ilk Öğretim okulu adına eğitime katkısı olan herkese Teşekkür etti.