Erciş’te bir kişi yol kenarında ölü bulundu! Erciş’te bir kişi yol kenarında ölü bulundu!
HABER MERKEZİ / ERHAN AKBAŞ
www.haberercis.com


Akşam 22.00 saatlerinde Sahil Kent mahallesin’de bulunan Toki Ekmek fırınından 2 ekmek almaya gelen sürücüye aracını yanlıs yere park ettiği gerekçesi ile 2 dakikada 301 TL  trafik cezası kesildi.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KESİLEN CEZAYA İSYAN ETTİ

Sürücü Murat Çelebi ailemle birlikte tokide bulunan akrabalarımıza misafirliğe gelmiştim dönüşte 2 ekmek almak için ana yolun dısında olan iş merkezinin içerisinde bulunan ekmek fırınının önünde aracım çalışır halde durdum. Fırından ekmek alıp cıkıncaya kadar aradan 2 dakika gecmeden sabırsızca kornaya basan sivil bir araç durdu karsımda aracıma bineceğim sırada sen nasıl yolu kapatırsın diye söylenince karsımdaki kişiye ben de 2 dakika bile olmadı fırından ekmek almak için durdum ekmeğimi alıp evime gidiyorum dedim.

Karşımdaki kişi mesaisi olmayan sivil giyinimli bir trafik polisiymiş ben trafik polisiyim sen yolu nasıl kapatırsın bi yere gitme ekipleri telefon açıp cağırdım diyerek beni durdurdu. Bi anda bulunduğumuz yere çok sayıda sivil ve resmi giyinimli trafik polisleri geldi. İçlerinden bazıları bağırma lan el kol haraketi yapma bilmiyormusun park etmek yasak diye ailemin yanında beni rencide edecek şekilde bagırdılar. Sonrasında ehliyet ve ruhsatımı alıp 301,tl trafik cezası kesip gittiler.



KEYFİ CEZA KESTİLER

Çelebi burası iş merkezi kardeşim insanlar buraya alış veriş yapmak için geliyorlar herkes aracını park ediyor  park edilemez diye hiçbir uyarıcı lehva yok 2 dakika durup ekmek aldım ailem cocuklarım aracın içerisinde bekliyor bunu gördükleri halde hakaretler savurarak 301 tl para cezası kestiler.

Bana bu cezayı kesen polislerden şikayetçiyim yarın gidip cumhuriyet savcılığına itiraz edip ailemin yanında beni rencide edip hakaret eden polisler hakkında suc duyurusunda bulunup hakkımı sonuna kadar arayacağım yazık günahız  akşama kadar çoluk çocuğumuzun karnına 2 ekmek sokmak için çalısıyorum. Ben çoluk çocugumun rızkını görevi başında olmayan bir polis yüzünden haksız yere kesilen bu cezayı ödemem bu ceza tamamen keyfidir dedi.