Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çetin ile Pala’ya HDP ve DBP Erciş İlçe Eş Başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili de eşlik etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Çetin ve Pala, 31 mart yerel seçimleri sonrası esnafların yaşamış oldukları sorunlara Erciş Belediyesi olarak kayıtsız kalmayacaklarını dile getirerek, yaşanan sorunların çözüme kavuşması adına çalışacaklarının sözünü verdi.

Erciş'te silahlı kavga; 1 Ölü, 3 yaralı! Erciş'te silahlı kavga; 1 Ölü, 3 yaralı!

'İLÇENİN TÜM DİNAMİKLERİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ'

HDP Erciş Belediyesi Eşbaşkan adayları Yıldız Çetin ve Mahmut Pala,ziyarette ilçede bulunan esnafların kendileri için önemli olduğunu,kendilerinin de bunun farkında olduklarını ifade ederek,” Bir kentin kalkınmasında esnafın önemi çok büyüktür. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.Hem kendimizi tanıtmak hem de esnaflarımızın varsa sorunları onları not ederek çözüm için çalışacağız.Bizler bu kentin bütün dinamikleri ile bir araya gelerek, onları yerel yönetim anlayışımıza ortak ederek bir yerel yönetim modelini hayata geçireceğiz” dedi.

1 NİSAN'DA SİZİ TEBRİK ETMEYE GELECEĞİZ'

Ziyarette bir Esnaf, Yıldız ve Pala’ya ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek,” Hoş geldiniz. Bu ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Allahın izni ile seçimi sizler kazanacaksınız. Gönlümüzde, oyumuzda sizlerindir. Şimdi siz geldiniz Allah nasip ederse 1 Nisan’da bu defa biz belediyeye gelip sizi tebrik ederek, ziyaret edeceğiz” dedi.(HABER MERKEZİ)