HDP'nin Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Mustafa Avcı bugün Erciş'te temaslarda bulundu.  Sabah saatlerinde ilçe binasında halkla bir araya gelen Avcı ve Erciş Belediyesi Eşbaşkan adayı Mahmut Pala, yerel seçimlere ilişkin konuşma yaparak 31 Mart seçimlerinin önemine değindi.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Mustafa Avcı, Erciş Belediye Eşbaşkan adayı Mahmut Pala , DTK temsilcileri, HDP ve DBP ilçe yönetimleri Erciş'te seçim çalışmalarına devam ediyor.Erciş merkezde bulunan seçim bürosunu ziyaret eden Eşbaşkan adayı Mustafa Avcı burada halk ile buluştu.Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Eşbaşkanlar burada 31 Mart seçim sonuçlarının beklemeye gerek kalkmadığını Erciş halkının AKP ve kayyumları sandığa gömdüklerini belirtti.

Kayyum politikalarına değinen Eşbaşkan Adayı Avcı Erciş'te kayyumların Erciş'e hizmet etmek yerine sadece kambur olduklarını aktardı.İlçenin sorunlarını çözüm olmak yerine sadece kendi yandaşlarına çalıştıklarını ve büyük yolsuzluklar yapıldığını söyledi.

Avcı, “Erciş merkezine yağan kar yağışı nedeniyle temizlik calismasi yapamayan bir Kayyum Erciş halki için bir hizmet üretmesi beklenemez.” Diye konuştu.

Seçim bürosunun ziyareti ardından sebze hali esnafı ,çarşı esnafı ve bir kaç oda ziyareti yapıldı.Yapilan ziyaretlerde Eşbaşkan adaylarına sorunlarını aktaran esnaf, kayyumların olumsuz politikalarından kurtulmak için 31 Mart’ta HDP’yi destekleyeceklerini söyledi. 

Van-Erciş karayolu üzerinde trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı Van-Erciş karayolu üzerinde trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı