Seçim çalışmaları kapsamında bugün de İlçeye bağlı Salmanağa,Keklikova ve Topraklı mahallelerinde halkla bir araya gelen Eşbaşkan adayları Yıldız Çetin ve Mahmut Pala HDP’nin ilçede demokratik, şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik örneği sergileyeceğine vurgu yaptılar.

'KAYYIMLARI GELDİKLERİ YERE GÖNDERECEĞİZ'

Halk toplantısında konuşan Yıldız Çetin, “Son 4 seçimdir ilçede sandığa gömülen ziyniyeti bu halk 31 mart yerel seçimlerinde yine sandığa gömecek ve o kayyımları geldikleri yere geri gönderecektir” dedi.

Çetin’in ardından konuşan Mahmut Pala ise “18 yıldır iktidar olan parti ilçede ne bir çivi çaktı, nede çaktırdı. Görüyoruz her şey açık bir şekilde ortadadır kentsel dönüşümü ranta çevirdiler halktan ucuza aldıklarını şimdi yüksek fiyatlarla halka açık artırmayla satmaya çalışıyorlar insanlar bunu biliyor görüyor günlerdir geziyoruz yurttaşlarımızın şikayetlerini dinliyoruz bu halk 31 Mart’ta sandıklarda bunlara gerekli cevabı verecektir dedi.

Erciş Belediyesi, 13 yıldır ödenmeyen deprem tazminatlarını ödemeye başladı Erciş Belediyesi, 13 yıldır ödenmeyen deprem tazminatlarını ödemeye başladı