Katılımın yüksek olduğu açılışa, Erciş Belediyesi Eş Başkanları Yıldız Çetin, Bayram Çiçek, Belediye Meclis Üyeleri, İpek Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Büyük, İpek ve Kilim Mobilya Bölge Bayisi Hüseyin Güneş ve çok sayıda davetli katıldı.

Erciş Belediyesi'nden hizmet atağı: 28 mahalle kilitli parke taşı ile kaplanacak Erciş Belediyesi'nden hizmet atağı: 28 mahalle kilitli parke taşı ile kaplanacak

Mağaza Müdürü Mehmet Çakır’ın açılışa katılarak destek verenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Doğru seçim sloganına yakışır biçimde tercihimizi İpek Mobilya’dan yana kullandık. Ercişliler İpek Mobilya’yı bundan böyle daha geniş bir alanda görmekten mutluluk duyacaklar. Erciş’e yeni modern bir mağaza ve plaza kazandırmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz ”diye konuştu.

İpek Mobilya Genel Müdür yardımcısı Mustafa Büyük ise amaçlarının yaşanabilir mobilyalar hazırlamak olduğunu belirterek; “ 2019 yılı içerisinde Türkiye’nin çeşitli illerinde 50 den fazla mağaza açtıklarını 1500’den fazla çalışanla ülke ekonomisine ciddi seviyede katma sağladıklarını ifade etti.

Mağazanın açılışının ardından iş yeri sahibi Fesih Çakır, üç kattan oluşan mağazayı davetlilere gezdirdi.