HABER MERKEZİ-Van’ın Erciş ilçesinde temizlemek istediği su borusunun içine düşen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) personeli  5 Çocuk babası İrfan İşleyen (47), akıntıya kapılarak dün kaybolmuştu.

Olay dün sabah saat 09.30 sıralarında ilçeye bağlı Yukarı Işıklı Mahallesi’nde bulunan ve şehrin içme suyu ihtiyacının karşılandığı su deposunda meydana geldi. Su deposundaki havuz içerisinde yer alan borularda temizlik yapan İşleyen, kapağı kaldırdığı esnada dengesini kaybederek su borusunun içerisine düştü. 5 çocuk babası İşleyen, akıntıya kapılmasıyla bir anda gözden kayboldu.

Erciş Belediyesi, 13 yıldır ödenmeyen deprem tazminatlarını ödemeye başladı Erciş Belediyesi, 13 yıldır ödenmeyen deprem tazminatlarını ödemeye başladı

Yaşanan olay sonrası İşleyen’in bulunması için VASKİ, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Çok sayıda iş makinasının da kullandığı çalışmalar gece geç saatlere kadar devam etti arama çalışmaları bu sabah saatlerinde sonuç verdi.

Dünden bu yana VASKİ, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından arama çalışması süren İşleyen'in cenazesi, olay yerinin 1,5 kilometre ötesinde bu sabah saatlerinde bulunarak Otopsi işlemleri için Erciş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.İşleyen'in Ailesi ve yakınları göz yaşlarına boğuldu.