Cumhuriyet Konokevinde düzenlenen iftar yemeğine Erciş Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, Engelliler Derneği temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Engellilere yönelik her türlü pozitif çalışmanın içinde olmaya gayret gösterdiklerini aktaran Eş Başkan Çetin, “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek, güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Kimsenin gelecekte engelli olmayacağının garantisi yoktur. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği de ihtiyaç sahibi engellilerimizin de her zaman yanında olacağız. 11 ayın sultanı Ramazan ayında siz özel kardeşlerimizle aynı sofra etrafında bir araya gelmenin de mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Engelliler Derneği Başkanı Abdulhadi Kaya ise kendilerini samimi ve içten karşılayan Eş Başkan Yıldız Çetin ve Belediye meclis üyelerine gerçekleştirilen etkinlikten dolayı teşekkürlerini iletti.

Erciş Belediyesi, kilit parke taş ve kaldırım onarım çalışmalarına devam ediyor Erciş Belediyesi, kilit parke taş ve kaldırım onarım çalışmalarına devam ediyor