Erciş Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Eş Başkan Yıldız Çetin, Belediye Meclis üyeleri, mimar ve mühendisler katıldı. Toplantıda amaçlarının şehre ortak akıl ve projelerle hizmet etmek olduğunu belirten Çetin, bu amaçla mimar ve mühendislerin önemine dikkat çekti. Çetin, yeni dönemde yapacakları çalışmalarda Mimar ve Mühendislerle sık sık bir araya gelerek şehrin gelişmesi için farklı projelere imza atmaya çalıştıklarını söyledi.

'KENT ESTETİKKURULUNU KURACAĞIZ'

Eş Başkan Çetin “Erciş Belediyesi olarak İnşallah bundan sonra da mimarlar ve mühendisler başta olmak üzere, toplumun her kesiminin fikirlerini almaya devam edeceğiz. Projelerimizi hazırlarken sizlerle görüş alışverişinde bulunup, ortak fikirlerin çıkmasını arzu ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Kent Estetik Kurulunu da kurup, ortak fikirleri almaya devam edeceğiz. Bu şekilde sürekli istişare edebileceğimiz bir mekanizma olsun istiyoruz. Böylelikle üzerinde durulan çalışmaların daha kısa sürede ve hızlı şekilde hayata geçmesini sağlayacağız.” Açıklamalarında bulundu.

Eş Başkan Çetin’in konuşmasının ardından söz hakkı alan Mimar ve Mühendisler, görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Erciş Belediyesi'nden hizmet atağı: 28 mahalle kilitli parke taşı ile kaplanacak Erciş Belediyesi'nden hizmet atağı: 28 mahalle kilitli parke taşı ile kaplanacak