Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a giden Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, beraberindeki İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Canan Uzunay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Saraçhane’de gerçekleşen ziyarette eşbaşkanlara Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer eşlik etti.

İmamoğlu’nun 31 Mart’ta yeniden Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle kendisini tebrik eden Eşbaşkanlar, ayrıca son olarak Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Kongresi’nde elde ettiği başarı ve birlik başkanı seçilmesinden ötürü de kendisini kutladı.

Kulis: İmamoğlu, CHP Genel Başkanı olmak için harekete geçebilir Kulis: İmamoğlu, CHP Genel Başkanı olmak için harekete geçebilir

Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede, Eşbaşkan Zeydan, seçim sonrası Van halkının iradelerine sahip çıkış sürecinde verdiği destek ve gösterdiği dayanışmadan ötürü İmamoğlu’na ayrıca teşekkür etti.

Eşbaşkanlar Zeydan ve Uzunay, İmamoğlu’nu Van’da ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Eşbaşkanları Saraçhane’de bulunan Büyükşehir Belediyesi’ndeki makam odasında kabul eden İmamoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İmamoğlu ayrıca ilk fırsatta Van’ı ziyaret etmek istediğini de sözlerine ekledi.