HDP' Gevaş Belediyesi Eşbaşkan adayları Melek Arapoğlu ve Veysi Şeker belediye meclis üyeleri ile beraber Gevaş Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı daire başkanlıklarının ilçedeki şubelerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

'EMEĞE DAYANARAK BERABER ÇALIŞACAĞIZ'

İlk olarak Gevaş Belediyesi personelleriyle bir araya gelen Eşbaşkan adayları personellerin sorun ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Eşbaşkan adayı Melek Arapoğlu, beraber çalışmalarına kısa bir süre kaldığını belirtti. Arapoğlu, '' Belediyeyi kazandığımızda kilitli kapılar arkasında oturmayacağız ve amir-memur ilişkisinden uzak duracağız. Sizlerin emeğini her zaman göz önünde bulundurup beraber çalışacağız ,beraber yöneteceğiz. '' dedi.

'GEVAŞ 15 YILDA 30 YIL GERİLEDİ'

Daha sonra Van Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı ve Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı'nın ,ilçedeki şubelerini ziyaret eden eş başkanlar personellerle görüş alışverişinde bulundu. İlçedeki hizmetler konusunda daha yakın çalışacaklarını kaydeden Eşbaşkan adayı Veysi Şeker, ilçenin son 15 yılda otuz yıl gerilediğini kaydetti. '' Yapılan onca borca ve alınan hibelere rağmen ilçeye yapılan hizmetler hala yüzde 15 civarında. Gevaş'ın artık silkinmesi ve küllerinden yeniden doğması lazım. Bu da farklı bir vizyon gerektirir. Bizler o vizyonla seçimlerden sonra Büyükşehirimizin tüm kurumlarıyla ortaklaşarak daha verimli bir şekilde çalışacağız'' diyen Şeker, personellere teşekkür etti.

GEVAŞSPOR OYUNCULARI ZİYARET EDİLDİ

HDP'li heyet son olarak ilçede faaliyet yürüten Gevaşspor oyuncu ve yöneticileriyle bir araya geldi. Tesis yokluğundan özel bir cafede yapılan görüşmede konuşan kulüp yöneticileri ve futbolcuları , şimdiye kadar mevcut yönetimler tarafından kendilerine verilen hiç bir sözün yerine getirilmediğini söyledi. Tesislerinin olmadığını, maddi imkansızlıklardan deplasman maçlarına dahi gitmekte zorlandıklarını aktaran Gevaşspor'lular, HDP'lilerden kulübü desteklemelerini ve sahiplenmelerini talep etti. Eşbaşkan adayları ise HDP'nin gençlere dönük politikalarına değindikten sonra seçimlerden sonra her türlü desteği vereceklerini ve sporsal aktiviteleri arttıracaklarını aktardı. '' Tesislerden sponsorluk fonlarına her noktada elimizden geleni yapacağız. Diğer spor dalları da dahil olmak üzere sporu önemsiyoruz ve Gevaşspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diyen eş başkanlar, kendilerine olan ilgi ve desteklerden dolayı kulüp oyuncu ve yöneticilerine teşekkür etti.

Van'da Guldexwînler büyülüyor Van'da Guldexwînler büyülüyor