Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim çalışmalarını Gevaş'ta sürdürüyor.İki ayrı koldan gerçekleştirilen çalışmalarda halkın ilgisi dikkatlerden kaçmadı.Belediye Eşbaşkan adayı Melek Arapoğlu İlçe merkezinde yaptığı ev ziyaretleriyle kadınlarla bir araya gelirken diğer Eşbaşkan adayı Veysi Şeker ise beraberindeki Partililerle ilçeye bağlı mahallelerde ev ev dolaşarak yurttaşları ziyaret ettiler.

Van'da kavga: 1 ölü , 2 yaralı Van'da kavga: 1 ölü , 2 yaralı

'KADIN İSTİHDAMINA DÖNÜK PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ'

Yaptıgı ev ziyaretlerinde kadınlarla bir araya gelen Arapoğlu,kadın eksenli bir belediyecilik sergileyeceklerini belirtirken sosyal kültürel ve ekonomik alanlarda kadınlara dönük hizmetlerde bulunacaklarını kaydetti. Arapoğlu ," Kadın istihdamını sağlayacak çalışmalarımız olacak,Gevaş 31 Mart'ta HDP 'yi tercih ederek söz konusu çalışmalarımız için bize fırsat verecek ' şeklinde konuştu.

'HDP BELEDİYECİLİĞİNE ŞANS VERELİM'

Çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı Kayalar (İliç) mahallesini ziyaret eden Eşbaşkan adayı Veysi Şeker ise kapı kapı dolaşarak mahalleli ile sohbet etti. Mahallelilerin taleplerini dinleyen Şeker ,15 yıldır ilçenin AKP yönetiminde olduğunu ve yurttaşlardan bu sefer kendilerine bir şans vermelerini istedi. Şeker,yönetime geldiklerinde HDP belediyeciliğinin farkını herkes tarafından görüleceğini sözlerine ekledi. Ziyaretlerinden dolayı HDP'li heyete teşekkürlerini sunan mahalleli ise desteklerinin kendilerine olacağını belirtti.