Son dönemlerde yaptığı hizmetlerle isminden söz ettiren Özalp  Belediyesi’nde bir ilk yaşandı. Özellikle dış mahallelerde uzun yıllardır kangrene dönüşen sorunları çözmeye başlayan belediyenin çalışmaları halk tarafından takdirle karşılanıyor.İlçeye bağlı Gültepe Mahallesi sakinleri belediyenin mahallelerine yaptığı hizmetlerden sonra belediyeyi ziyaret ederek belediye yönetimine teşekkür etti. Mahalle muhtarı ve heyetinden oluşan mahalleli ziyaret ettiği belediye eş başkanı Yakup Almaç’a bir de plaket takdim etti. Belediye adına plaketi kabul eden Almaç, mahalleliye teşekkür etti.

‘’ Çalışmalardan memnunuz’’

Ziyaret esnasında yaptığı konuşmada belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirten Gültepe Mahallesi muhtarı Ahmet Şahkarşı ,’’ Belediyenin imkanlarının kısıtlı olduğunu biliyoruz. Kısıtlı bu imkanlara rağmen var gücüyle hizmet üretmeye çalışan belediye yönetimine bizler de teşekkür etmek istedik. Bu anlamda belediye heyetine bir de plaket sunduk’’ ifadelerini kullandı.

‘’ Emeklerimizin karşılığını görmek mutlu ediyor’’

Mahalleli’nin teşekkür ziyaretine karşı mutlu olduklarını aktaran belediye eş başkanı Yakup Almaç, göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyedi. Almaç ‘’ Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız için elimizden geleni yapıyoruz. Kısıtlı imkanların verdiği dezavantajı halkla ortaklaşarak ,daha çok emek vererek ortadan kaldırmaya çalıştık. Tek kaygımız halka hizmetken verdiğimiz emeklerin halk tarafından görülmesi ve sahiplenilmesi bizleri mutlu ediyor.’’ Şeklinde konuştu.

Van'daki Laz köyü: 'Burada Laz, Karadeniz’de Kürt diyorlar' Van'daki Laz köyü: 'Burada Laz, Karadeniz’de Kürt diyorlar'