Van'da 12 saat çalışmanın karşılığı 65 TL Van'da 12 saat çalışmanın karşılığı 65 TL

Van’da öğrencilere demokrasi bilincini aşılamak amacıyla okul öğrenci meclisi başkanlık seçimlerinde il öğrenci meclis başkanı seçilen Gevaş Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Sevda Tarhan, ilçe Kaymakamı Nedim Akmeşey’i ziyaret etti.

İl Öğrenci Meclis Başkanı Sevda Tarhan, çalışmalarına hızlı başlamak ve desteklerini talep etmek için Gevaş Kaymakamı Nedim Akmeşey’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Akmeşe “Öncelikle ilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) temsil edecek öğrencinin ilçemizden seçilmesi beni son derece memnun etmiştir ve gururlandık. İnşallah mecliste hem ilimizi hem ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek. Öğrencimiz için de hem bir güven hem bir hatıra, hem de kendisine bir ilin arkasında olduğu gururu taşıyacaktır. Bütün emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyorum. İleride tekrar görüşeceğiz ve kendisine elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Tarhan ise “Ben de ilimizin ve ilçemizin öncelikli sorunları yerinde tespit etmek için dolaşacağım. İlimizi en iyi temsil etmeye çalışacağım. Öğretmen ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum. Kaymakamımız da bana köyleri dolaşmamda ve kendisiyle görüşmemde bana destek olacağını belirtti kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca, toplantı için ilçede bulunan İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Tarhan’ı kutlayıp dua etti ve kendisine dini kitap hediye etti.