İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Narin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından köye giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra kaybolan Narin Güran’dan acı haber geldi.

Gerçek Gündem’in aktardığına göre Narin’in cansız bedeni, evine 3 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bir çuvalın içinde bulundu.

Narin’in cesedinin bulunduğu dere yatağı daha önce üç kez aranmıştı.

Narin cinayetinde ikinci tanık ortaya çıktı; amcanın bir sırrı daha varmış Narin cinayetinde ikinci tanık ortaya çıktı; amcanın bir sırrı daha varmış

İki gün önce de bir ihbar üzerine jandarma ekipleri bu derede arama çalışmaları yapmış, ancak herhangi bir iz bulamamışlardı.

Ailenin daha önce dere etrafında bulunan terliğin Narin’e ait olmadığını söylemesi de soru işaretlerine neden oldu.

Narin Güran, 18 gündür aranıyordu.

Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu.

Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.”

Narin’in kaybolmasına yönelik soruşturmada amca Salim Güran, “kasten öldürmek”ten tutuklanmıştı. Amca Güran’ın arabasının ön koltuğunda DNA örnekleri bulunduğu açıklanmıştı.