Bahçeli görüşmesine de katılmıştı: Alaattin Çakıcı’ya yakın isim silahlı saldırıda öldürüldü! Bahçeli görüşmesine de katılmıştı: Alaattin Çakıcı’ya yakın isim silahlı saldırıda öldürüldü!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu ve kılıç kaldırarak “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyen teğmenleri hedef almasını eleştirdi.

Özel, “Türkiye Narin’e yas tutarken Dilruba’ya, teğmenlere kullandığı ifadeler sorunlu. Atatürk’ün askeriyim diyen hiçbir teğmen suçlanamaz. Hulusi Akar’ı kazıdık altından siyasal İslam çıktı. En sonunda darbe başarılı olsa başa geçecek kişi başarısız olunca yine görevlendirildi. Bu da Türkiye’nin talihsizliği” dedi.

“ÖZÜR DİLERİM, ERDOĞAN DA SÜRTÜK DEDİĞİ İÇİN DİLESİN”

Özel, Erdoğan’ın kendisine yönelik “Önce özür dilesin” sözlerine ise, ”Ben ne dedim de özür dileyeyim? Ben Dilruba adına söylediği sözlerden alınmış kötü hissetmiş kim varsa özür dilerim. Şimdi sıra Erdoğan’da, ağzıma alamayacağım ifadelerle Gezi’ye katılanlara sürtük dedi. Şimdi Erdoğan da onlardan özür dilesin” yanıtını verdi.