20:24 Güncel

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren ve cezaevinde intihar ettiği iddia edilen Cem Gariboğlu'nun otopsisinin ardından şimdi de cezaevindeki son görüntüleri ortaya çıktı.

20:22 İnsan Hakları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üçüncü kez adaylığına itiraz eden ve bu nedenle meslekten ihraç edilen hakim Ahmet Çakmak hakkında HSK soruşturma başlattı. HSK Başmüfettişliği başlattığı soruşturmaya gerekçe olarak Çakmak’ın, Erdoğan’ın 3’üncü kez aday olamayacağına ilişkin mektubunu gösterdi.

20:21 Siyaset

DEM Parti ile Saadet Partisi arasındaki görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada, diyalog ve müzakere mesajı verildi.

20:19 İnsan Hakları

Soma'da 301 madencinin ölümüyle ilgili kamu görevlileri hakkında açılan davanın ilk duruşmasında, mahkeme madenci ailelerinin görevsizlik ve sanıkların ağır cezada yargılanma talebine ilişkin bir karar vermeden, duruşmayı erteledi.

20:17 Siyaset

Meclis'te konuşan DEM Parti'li Saruhan Oluç, iktidarın kayyım politikalarına dair yürüttüğü algı operasyonlarına işaret etti. AKP'li Leyla Şahin Usta ise, "Kayyım atamak gibi bir niyetimiz yok" sözlerini sarf etti.

20:15 İnsan Hakları

Danıştay 10’uncu Dairesi, Êlih Barosu’nun açtığı dava sonucu, “Ses ve görüntü kaydı alınması” konulu genelgenin iptaline karar verdi.

14:12 Siyaset

AKP MKYK üyesi Orhan Miroğlu: "Türkiye siyaseti bir yumuşama dönemine girmişken eski alışkanlıklarla bu yumuşama dönemini de itibarsızlaştırmamak gerekiyor. Bugünkü şartlarda kayyum atamalarının Türkiye’deki bu yumuşama ortamına hizmet etmeyeceği kanaatindeyim."

10:52 Spor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan ve 1. Lige yükselen Amedspor yıldızlar takımı kurmak için ünlü futbolcuları markajına aldı.

01:07 Erciş Haberleri

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan ilk muhtarlar toplantısını yaptı.

1 gün önce Siyaset

Özel-Erdoğan görüşmesi sonrası siyasette yumuşa döneminin başladığı iddia ediliyor. Bu kapsamda Ekrem İmamoğlu'nun da Erdoğan'la görüşmek için randevu talep edeceği öne sürüldü.