Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’ndeki bir taziye evinde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Taziye evinden yükselen kötü koku üzerine kapılar açılınca, tuvalette bir kişinin cansız bedeninin olduğu görüldü.

Amidahaber’in aktardığına göre, kimliği belirlenemeyen kişinin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ölen kişinin taziye evinin tuvaletinde kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DAHA ÖNCE KAYIP BAŞVURUSU YAPILMIŞ
84 yaşındaki Hikmet Ekin adlı vatandaş, bir hafta önce Yenişehir İlçesi Ali Emiri 4. Sokakta bulunan Kavar-1 Taziye Evi’nde akrabasının taziyesine katıldı.

Taziyenin son gününde lavabo ihtiyacını karşılamak için Ekin taziye evinin tuvaletini kullandı.

O esnada taziye sahipleri geç saat olduğu için taziye evini kapatıyor. Ekin’in eve gitmeyince ailesi harekete geçti ve bildikleri adreslerde arama yaptı. Ancak bir türlü babalarından haber alamamaları üzerine emniyete kayıp başvurusunda bulundular.

CESEDİ 8 GÜN SONRA BULUNDU
Diyarbakır Söz’ün aktardığı habere göre; 7 gün boyunca bulunamayan yaşlı adam, taziye evinden gelen koku üzerine durum 112 Acil ile polise bildirildi.

Polis ekiplerinin taziye evini açtırmasıyla gerçek ortaya çıktı. Taziye evini arayan ekipler, Ekin’in lavabodaki cansız bedenini buldu.

Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi

Otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Ekin’in kalp krizinden yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verilen Hikmet Ekin’in vefatıyla ilgili soruşturma başlatıldı.