Salihiye Mahallesi Akyol Tepe taziye evinde 2019-2024 stratejik planlama oluşturma çalışmaları çerçevesinde halk toplantısı yapıldı. Toplantıya Erciş Belediye Eş Başkanı Bayram Çiçek, HDP Erciş ilçe Eş Başkanları Şakir Asıl, Hücret Kandemir, Belediye Meclis Üyeleri, teknik ekipler ve mahalle sakinleri katıldı.

İlk olarak Stratejik planlama çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yapan Eş Başkan Çiçek daha sonra halkın talep ve önerilerini dinlemeye başladı. Mahalle sakinleri Sulama imkanlarının yaratılması, alt yapı, yol ve çevre düzenlemesi gibi taleplerde bulundular.

Talepler doğrultusunda bilgilendirme yapan Erciş Belediye Eş başkanı Bayram Çiçek, belirtilen sorunları ellerinden geldiği oranda çözmeye çalışacaklarını aktardı. Çiçek aktarılan sorunların hepsini bir anda çözemeyeceklerini belirterek hazırlanacak olan stratejik planlama doğrultusunda kısa ve uzun vadede tüm sorunların çözümü konusunda adımlar atılacağını ifade etti. Konuşmasının devamında Akyol tepede yaşayan mahalle sakinlerin yol sorununu çözmek için de önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağız dedi.

Erciş'te silahlı kavga; 1 Ölü, 3 yaralı! Erciş'te silahlı kavga; 1 Ölü, 3 yaralı!