Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta 15.00 sıralarında Narin Güran’dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgede, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmaları 11. günde de sürüyor.

İktidara yakın gazeteci Cem Küçük rakam verdi: Kaç teğmen TSK’dan tasfiye edilecek? İktidara yakın gazeteci Cem Küçük rakam verdi: Kaç teğmen TSK’dan tasfiye edilecek?

Narin’i arama çalışmalarının 11. gününde yeni gözaltı haberi geldi. Narin’in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi’nin muhtarı olan kişi gözaltına alındı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

AİLE ÇAPRAZ SORGUYA ALINMIŞTI

Cumhuriyet Savcısı, anne Yüksel ve baba Arif Güran’ın da aralarında olduğu tüm aile fertleri ile amcalar ve kuzenlerinin yeniden ifadesinin alınması için kolluk kuvvetlerine talimat verdi.

Savcılığın talimatı üzerine jandarma harekete geçti. Jandarma ifadelerini almak üzereler gözaltına aldığı Narin’in tüm aile fertlerini çapraz sorguya alarak, küçük kıza yönelik bir ipucuna ulaşmaya çalışıyor.