Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz, avukat sevgilisinin, aralarında avukat ve askerin de bulunduğu 5 eski sevgilisini gözaltına aldırdı.

Yeniçağ’ın haberine göre; soruşturma kapsamında, Zonguldak Barosu Avukatı Av. Ömer Uras Kayahan yazlığında gözaltına alındı. Yazlığında ve Zonguldak’taki evinde arama yapılan Avukat Kayahan 24 saat geçmeden serbest bırakıldı.

Avukat Emrah Özmekik’in ofisinde çalışan bir kişinin de bilgisayarı incelemeye alındı. Şahıs serbest bırakıldı. Özmekik, isminin soruşturmada geçmediğini, konunun personeliyle ilgili olduğunu vurguladı.

“KISKANÇLIK KRİZİ NEDENİYLE KEYFİ SORUŞTURMA”

Hem yanında çalışan personelin hem de meslektaşı Ömer Uras Kayahan’a ait incelenen telefon ve bilgisayarlarda herhangi bir suç unsura rastlanmadığını söyleyen Avukat Özmekik, iki ismin de aynı gün serbest bırakıldıklarına dikkati çekti.

Konuyla ilgili konuşan kaynaklar, Başsavcı Cengiz’in kıskançlık nedeniyle ‘keyfi bir soruşturma’ yürüttüğünü ileri sürdü.

Semih Çelik’in atladığında arkasında beliren kişi belli oldu Semih Çelik’in atladığında arkasında beliren kişi belli oldu

Çaycuma Başsavcısı Yavuz Cengiz ise hakkındaki iddialarla ilgili, “Bu konuda açıklama yapamam, İl Başsavcımız konuyu yakından takip ediyor. O açıklama yapabilir” dedi.