HABER MERKEZİ-Demokratik Bölgeler Partisi DBP Erciş İlçe Kongre Komisyonu üyeleri HDP Erciş ilçe parti binasında halk toplantısı düzenledi

Toplantıya oluşturulan Kongre Komisyonu adına Kiyasettin Ulugana, Günay Yılmaz, Kader İnci,DBP Erciş ilçe örgütü mevcut ilçe yöneticileri, HDP Erciş ilçe Eş Başkanı Hücret Kandemir, DTK, TUHAY-DER, Parti yöneticileri ve çok sayıda halk katıldı.

Erciş’te bir kişi yol kenarında ölü bulundu! Erciş’te bir kişi yol kenarında ölü bulundu!

Toplantıda konuşan Komisyon Sözcüsü Kiyasettin Ulugana, " DBP Erciş ilçe örgütü olarak önümüzdeki günlerde kongremizi gerçekleştireceğiz. Bunun için kongre komisyonlarımız kuruldu ve çalışmalarına devam etmektedir. Bütün halkımızı partisine sahip çıkmaya davet ediyoruz " dedi.

Toplantıda halk’tan da görüş ve öneri beklediklerini ifade eden Ulugana, şu ifadeleri kullandı.” Kongremizde halkımızın talepleri ile partimizi özümsemiş güçlü bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz öncelikle, yeni dönemde Kürt siyasetine akademik siyasal eğitimlerden geçmiş siyasetçiler kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz tüm arkadaşlarımızın görüş ve önerileri ile katkıda bulunmaya davet ediyoruz." dedi.