Erciş'e ait yolcu otobüsü, Sivas-Erzincan sınırında devrildi: 17 yaralı Erciş'e ait yolcu otobüsü, Sivas-Erzincan sınırında devrildi: 17 yaralı
HABER MERKEZİ / ERHAN AKBAŞ
www.haberercis.com

Adnan menderes mahallesi ( Yukarı Toki'de  )yaşanan su kesintisi nedeniyle mağdur olan günlerdir susuzluk sorunu yaşandığını belirten Yılmaz Ateş isimli yurttaş sitemize ulaşarak mahallede yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Ateş son 2,3 gündür evlerimizde sularımız akmıyor apartmanlar resmen kokmaya başladı. Belediyeye ait su tankeri su getiriyor onuda malesef torpilli olanların binalarına dağıtıyor. 2 gündür Erciş belediyesini arıyoruz karşımızda muhattap bulamıyoruz.Temel ihtiyaçlarımızı gidermekte güçlük çekiyoruz, ortada gözle görülür bir çalışmada yok. Günlerdir banyo ve tuvalet ihtiyaçlarımızı zor koşullarda sağlıyoruz artık evlerimiz kokmaya başladı dedi.

BELEDİYE REKLAM YAPMASIN HİZMET YAPSIN

Ateş Erciş belediyesi spor,gezme tozma reklamı yapacağına halkın sorunları ile ilgilensin yeter artık insanların en temel ihtiyacıdır su belediyeden mahalle sakinleri olarak rica ediyoruz. Su sorununa bir an önce çözüm bulsunlar dedi.