Erciş Beledyesi Eşbaşkanı Yıldız Çetin, hafta sonunu Erciş Belediyesi'ne ait Sahil Kent Mahallesinde bulunan Van Gölü Sahili mesire alanlarında gününü piknik yaparak değerlendiren yurttaşları ziyaret etti. HDP ve DBP ilçe eş başkanları ve belediye meclis üyelerinin katıldığı ziyarette yurttaşların sorun ve talepleri dinlendi, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

'HALKLA BİRLİKTE OLACAĞIZ'

Ziyaretleri esnasında halkçı hizmet anlayışı ile ilçedeki huzur ve refahı arttıracaklarını kaydeden Eşbaşkan Çetin, “Çok çalışarak, çok üreterek başlamış olduğumuz hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Halkla birlikte hareket edeceğimiz bu görev sürecinde Tek arzumuz var. O da Ercişlilerin daha güzel, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

Erciş Belediyesi, kayyım döneminde çift maaş alan 3 isim hakkında işlem başlattı Erciş Belediyesi, kayyım döneminde çift maaş alan 3 isim hakkında işlem başlattı

Ziyaretlerinden dolayı Belediye heyetine teşekkürlerini ileten ilçe sakinleri ise seçtikleri idarecileri aralarında görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.